e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 11/2018

Δημοσιεύθηκε στις 27/02/2018 14:09

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων (με τη σχετική απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής (06/12.02.2018) προκειμένου να προβεί στην επιλογή εξωτερικού συνεργάτη για τον καθαρισμό του Κτιρίου του, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το σκοπό αυτό.

 

Περιγραφή Βασικών Όρων :

Α) ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Το κτίριο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην οδό Πουτέτση 14 και αποτελείται από

·         Υπόγειο (αποθηκευτικοί χώροι),

·         Ισόγειο(Αίθουσα Συνεδριάσεων, χώροι γραφείων, κουζίνα, τουαλέτες, διάδρομος),

·         Α΄ όροφο (χώροι γραφείων, κουζίνα, τουαλέτες, διάδρομος, μπαλκόνια)

·         Δώμα (αποθηκευτικοί χώροι , ταράτσα),

·         Εσωτερική σκάλα,

·         Αύλειο χώρο,

·         Πεζοδρόμια.

Β) ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

·         Ο καθαρισμός θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, πρωινές ώρες, πριν από την ώρα εισόδου του κοινού στο κτίριο. Σε περίπτωση αργίας, η ημέρα που χάνεται θα μεταφέρεται στην επόμενη εργάσιμη ημέρα.

·         Μία φορά κάθε μήνα θα γίνεται καθαρισμός όλων των τζαμιών και υαλοπινάκων του κτιρίου, καθώς και των πατζουριών.

·         Ο καθαρισμός των επιμέρους χώρων θα γίνεται ως εξή

  1. Των γραφείων, της εσωτερικής σκάλας και των κοινόχρηστων χώρων (δύο φορές την εβδομάδα): α) Σκούπισμα με τον κατάλληλο εξοπλισμό. β) Άδειασμα κάδων απορριμμάτων και τοποθέτηση σακουλών. γ) Σφουγγάρισμα δαπέδων με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα καθαριστικά. δ) Ξεσκόνισμα σε όλες τις επιφάνειες γραφείων και λοιπών επίπλων. ε) Καθάρισμα μεγάλων επιφανειών (ντουλάπες, πόρτες εσωτερικές και εξωτερική, κασώματα κλπ) καθώς και μάζεμα αραχνών μηνιαίως. στ) Όπου υπάρχουν μοκέτες και χαλιά, ο καθαρισμός τους θα γίνεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό. ζ) Καθαρισμός του πεζοδρομίου της εισόδου του κτιρίου.
  2. Των τουαλετών (δύο φορές την εβδομάδα): α) Σκούπισμα με τον κατάλληλο εξοπλισμό. β) Άδειασμα κάδων απορριμμάτων και τοποθέτηση σακουλών. γ) Σφουγγάρισμα δαπέδων με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα καθαριστικά. δ) Καθάρισμα νιπτήρων με τα κατάλληλα καθαριστικά-απολυμαντικά. ε)Σχολαστικό καθάρισμα λεκανών τουαλέτας μέσα και έξω με τα κατάλληλα καθαριστικά-απολυμαντικά. στ) Τοποθέτηση χαρτιού τουαλέτας και υγρού σαπουνιού όπου χρειάζεται.  
  3. Των κουζινών (δύο φορές την εβδομάδα) α) Σκούπισμα με τον κατάλληλο εξοπλισμό. β) Άδειασμα κάδων απορριμμάτων και τοποθέτηση σακουλών. γ) Σφουγγάρισμα δαπέδων με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα καθαριστικά. δ) Καθάρισμα νιπτήρων με τα κατάλληλα καθαριστικά-απολυμαντικά. ε) Πλύσιμο ποτηριών-φλυτζανιών.
  4. Των αποθηκευτικών χώρων (υπόγειο, δώμα) (μία φορά το μήνα): α) Σκούπισμα με τον κατάλληλο εξοπλισμό. β) Σφουγγάρισμα δαπέδων με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα καθαριστικά. δ) Ξεσκόνισμα επιφανειών.
  5. Του Αύλειου Χώρου και των μπαλκονιών (μία φορά το μήνα): α) Σκούπισμα εξωτερικού χώρου β)περισυλλογή σκουπιδιών, αποτσίγαρων κλπ. γ) Πλύσιμο μπαλκονιών και πατζουριών.

 

·         Τα είδη καθαρισμού (σκούπες, ξεσκονόπανα, σακούλες απορριμμάτων  κλπ) καθώς και τα απορρυπαντικά θα βαρύνουν τον εξωτερικό συνεργάτη, πλην του χαρτιού υγείας και του κρεμοσάπουνου. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί σε ό,τι αφορά τα απαραίτητα υλικά απολύμανσης των χώρων υγιεινής. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να φέρουν αναγραμμένο τον αριθμό καταχώρησης στο Γενικό Χημείο του κράτους και να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

·         Ο καθαρισμός θα περιλαμβάνει και την καθαριότητα των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

·         Κάθε τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει στους ως άνω χώρους (π.χ. διαρροή, σπάσιμο, χάλασμα βρυσών κλπ) θα πρέπει να αναφέρεται αμέσως στο αρμόδιο Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού.

·         Στην περίπτωση που ο ανάδοχος δεν εκτελεί τις συμβατικές του υποχρεώσεις κατά τον κατάλληλο τρόπο και εφόσον δε συμμορφώνεται με τις υποδείξεις ως προς τον τρόπο εκτέλεσης του έργου του, δε φροντίζει για την αποκατάσταση των ελλείψεων ή παραλείψεων, αν δεν καθαρίζει καθόλου ή καθαρίζει πλημμελώς οποιοδήποτε χώρο που περιγράφεται στο αντικείμενο του έργου, δέχεται τις συστάσεις και παρατηρήσεις του Διευθυντή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. Σε περίπτωση που πέραν των συστάσεων, συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις πέραν των τριών επαναλήψεων (αθροιστικά για όλη τη διάρκεια της σύμβασης), παύει η συνεργασία μαζί του.

·         H διάρκεια της σύμβασης θα είναι έως 31.12.2018 με δυνατότητα δίμηνης παράτασης.

Παρακαλούμε να μάς προσκομίσετε την κλειστή τεχνική-οικονομική προσφορά σας για το σκοπό αυτό, μέχρι την Πέμπτη 08.03.2018 και ώρα 12:00, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

 

Ο Πρόεδρος

Του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Ιωάννης Β. Μήτσης