e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΈΛΛΗΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ» Κ. ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ

Δημοσιεύθηκε στις 15/05/2019 14:42

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριου Δημητρίου δέχτηκε στο Γραφείο του στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, σήμερα Τετάρτη 15-5-2019 τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κόμματος «Έλληνες Ριζοσπάστες» κ. Σάββα Τσιτουρίδη.

Ανοίγοντας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μετά από μια εισαγωγική συζήτηση, παρουσίασε τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την Ηπειρωτική Επιχειρηματικότητα αυτή την περίοδο.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής υποσχέθηκε ότι στις άμεσες προθέσεις του είναι η εγγύηση και η κατοχύρωση της ασφάλειας και της ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας καθώς επίσης η ευημερία όλων των Ελλήνων μέσα σε μια δημοκρατική και πιο δίκαιη Ευρώπη και σε έναν ανοικτό κόσμο προκλήσεων και επιχειρηματικών ευκαιριών, στον οποίο οι λαοί και η δημοκρατία θα ελέγχουν την οικονομία και δε θα αφήνουν την οικονομία και τις αγορές να διαφεντεύουν τη δημοκρατία και τους θεσμούς.

 

Για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Ο Πρόεδρος

Δρ Δημήτρης Δημητρίου

Φωτογραφίες