e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δημοσιεύθηκε στις 08/10/2019 13:34

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ως θεσμός  αλλά και ο Πρόεδρος του κος  Δημήτρης Δημητρίου, δεν πάσχουν  από καλέσματα  και  προσκλήσεις, όπου και να έχουν καλεστεί  έχουν εκφέρει τεκμηριωμένα  απόψεις για την αναπτυξιακή προοπτική  του νομού και  της χώρας, με γνώμονα πάντα το  συμφέρον της επιχειρηματικότητας.

Κάποιοι μάλλον φορώντας την κομματική τους φανέλα και εβρισκόμενοι μόνιμα στη θέση της  αντιπολίτευσης,  πανικοβλημένοι, θεωρούν  ότι ο αποκλεισμός του Επιμελητηρίου από την επίσημη  εκδήλωση που οι ίδιοι οργάνωσαν θα τους έδινε την δυνατότητα να μονοπωλήσουν στο «πόντιουμ» .

Όσο και αν προσπαθήσουν  να υποβαθμίσουν  το Επιμελητήριο στο οποίο είναι μέλη του και μάλιστα με «τιμολόγιο χοντρικής» μετά από απόφαση της Διοίκησης, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή του στρατηγική και θα αναδεικνύει τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί και επιζητούν λύσεις.

Όσο και αν λειτουργήσουν τέλος, με αποκλεισμούς και ιδεοληψίες, θα μας χωρίζουν τα πραγματικά καθημερινά μας χιλιόμετρα στην επιχειρηματικότητα  και όχι αυτά που καταγράφει απλά ο ταχογράφος τους.

 

Για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων