e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ CALLING SCANDINAVIA

Δημοσιεύθηκε στις 24/02/2020 15:26

Στοχευμένα συνεχίζει την παρουσία του το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στην Τουριστική Έκθεση της Δανίας .Οι επαφές του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Δημήτριου Δημητρίου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των στελεχών του, συνεχίζονται για την προσέγγιση τουριστών από την Δανία προς το Ν. Ιωαννίνων αλλά και τη δυνατότητα εισόδου προϊόντων και επιχειρήσεων στην Σκανδιναβία.

Τα αποτελέσματα εκ πρώτης φαίνεται πως είναι απόλυτα θετικά, με δεδομένο ότι η συνάντηση με τον Υπεύθυνο για την Δανία του ταξιδιωτικού ομίλου APOLLO κ. Μichael Buch, του στελέχους της εταιρίας κ. Gleen Bisgaard, καθώς και του Εκδότη του μεγάλου σκανδιναβικού περιοδικού VAGABOND κ. Christian Adamsen έφερε συμφωνία συνάντησης στα Ιωάννινα τον Ιούνιο, οπότε και θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν από κοντά περιοχές του Ν. Ιωαννίνων, την πόλη και να συζητήσουν ενδεχόμενες συνεργασίες.

Λίγο πριν από την συνάντηση τους στα Ιωάννινα θα έχουν άποψη για την περιοχή του Ν.Ιωαννίνων, οι tour operators της Δανίας αφού είναι μια συμφωνία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων που ήδη έχει κλειστεί.

Φωτογραφίες