e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 85η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 05-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Δημοσιεύθηκε στις 21/07/2020 10:41

 

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετέχει με Περίπτερο και

προσκαλεί τις Επιχειρήσεις-Μέλη του να συμμετέχουν

στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 05-13 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί 05-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται από το 1926, θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με Β2Β, Β2C και B2G (business to government) οργανωτικά χαρακτηριστικά.  Με άξονα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, η ΔΕΘ προάγει την ελληνική οικονομία και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ταυτόχρονα, δημιουργεί φυτώρια ανάπτυξης νέων κλαδικών εκθέσεων και άλλων γεγονότων με διεθνή προσανατολισμό.

H 85η ΔΕΘ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μαζί με τους εκατοντάδες εκθέτες της, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ως ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας - ­ μία από τις σημαντικότερες βιομηχανικές και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου - η οποία θα παρουσιάσει τη δυναμική της εφ’ όλης της ύλης στην οικονομία, τις επιστήμες, την καινοτομία, την εργασία αλλά και τις ευκαιρίες και τις τάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δημιουργικών happenings θα αποτελέσουν πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας την ετήσια γιορτινή ατμόσφαιρα στους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες της. 

Νέες τεχνολογίες, καινοτόμες ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά εγχειρήματα θα πρωταγωνιστήσουν στην 85η ΔΕΘ, που θα διοργανωθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου του 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Τιμώμενη Χώρα της διοργάνωσης θα είναι η Γερμανία, που ετοιμάζει πυρετωδώς τη συμμετοχή της, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης στην Έκθεση του Σεπτεμβρίου.

Με τον πήχη να ανεβαίνει υψηλότερα χρόνο με τον χρόνο, τόσο σε επίπεδο εκθετών όσο και επισκεπτών, η 85η ΔΕΘ θα μείνει πιστή στον διαχρονικό ρόλο της έκθεσης ως μοχλού ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Θα δώσει δε για μία ακόμη χρονιά το αναπτυξιακό στίγμα της χώρας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Άλλωστε, μεταξύ των επιχειρήσεων που θα φιλοξενήσει, θα βρίσκονται δεκάδες startups, με νέες, ευρηματικές επιχειρηματικές ιδέες. 

Δυναμικό θα είναι το «παρών» και του Επιμελητηριακού κόσμου της χώρας, μέσω της συμμετοχής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Πέραν του χαρακτήρα της ως έκθεσης B2C, B2B και B2G (Business to Government), η 85η ΔΕΘ θα δώσει έμφαση και στην κυκλική οικονομία με σχετικές δράσεις, ενώ θα έχει έντονο και το στοιχείο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:

  1. Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2020.
  2. Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100,00€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.
  3. Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας,  το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 85η ΔΕΘ στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 29.07.2020 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ

(Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589, Φαξ: 26510.25179,
e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr )