e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε στις 14/03/2022 14:44

Με μεγάλη συμμετοχή από τη συντεχνία κουρέων και κομμωτών Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τεχνική ημερίδα για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο των κομμώσεων σε ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων.

Οι επαγγελματίες των κομμώσεων είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν live  νέες τεχνικές κουρέματος και χτενίσματος από τους ειδικούς της  lemon poppy seed ενώ οκτώ τυχεροί μοιράστηκαν κατόπιν κλήρωσης επαγγελματικά προϊόντα αξίας 2,000€ προσφορά των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου.

Η αναπτυξιακή εταιρία του Επιμελητηρίου καθώς και το Επιμελητήριο θα συνεχίζουν ενεργοποιώντας το πρόγραμμα δράσεων 2022 να προσφέρουν κάθε είδους υποστήριξη σε όσους περισσότερους κλάδους της επιχειρηματικότητας μέσω ημερίδων, εκθέσεων και άλλων δράσεων και events.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου σημείωσε “ότι μετά από δυο χρόνια μεγάλης υγειονομικής κρίσης το Επιμελητήριο  Ιωαννίνων θα συνεχίσει το πρόγραμμα του και πάντα σε συνεργασία με όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο υποστήριξη δράσεων υπέρ των επιχειρήσεων μελών του, θα πράξει ότι είναι δυνατό για την αναβάθμιση, την εξέλιξη και την αναπτυξιακή στρατηγική των επιχειρήσεων.

Φωτογραφίες