e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

Enterprise Europe Network: 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.

Δημοσιεύθηκε στις 27/03/2023 12:43

Enterprise Europe Network:  
15 χρόνια  
δίπλα στις μικρές επιχειρήσεις  
με διεθνείς φιλοδοξίες

 

Το 2023 το Enterprise Europe Network συμπληρώνει 15 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Για να τιμήσουν την επέτειο, οι συνεργάτες του Δικτύου σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν μαζί με κάποιες από τις 4,2 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις που έχουν βοηθήσει να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν διεθνώς.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων είναι μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network από την ίδρυσή του, αξιοποιώντας και προσφέροντας γνώση, εμπειρία και σύγχρονα εργαλεία για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία και το Ιόνιο.

 

Ποιους έχει βοηθήσει το Δίκτυο;

Δραστήριοι στις τοπικές επιχειρηματικές κοινότητες, δικτυωμένοι σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι από 450 οργανισμοί - μέλη του Δικτύου βρίσκονται στην ιδανική θέση για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους σε κάθε γωνιά της ΕΕ.

Από τον αγροτικό τομέα μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη, από την κλωστοϋφαντουργία μέχρι την αεροδιαστημική, από τη ναυτιλία μέχρι τις δημιουργικές βιομηχανίες, η αξιόπιστη συμβουλευτική και πρακτική βοήθεια των μελών του Δικτύου υποστηρίζει κάθε επιχείρηση δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της βιωσιμότητας, της ανθεκτικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο μοναδικός συνδυασμός γνώσης της τοπικής κοινότητας και παγκόσμιας εμβέλειας έχει βοηθήσει χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση στις διεθνείς αγορές και να αναπτυχθούν ταχύτερα.

Ανακαλύψτε τις επιτυχίες μας

Περισσότερες από μισό εκατομμύριο επιχειρήσεις έχουν επωφεληθεί από εξατομικευμένες επιχειρηματικές συμβουλές που τις βοήθησαν να ενισχύσουν το δυναμικό τους σε διεθνές επίπεδο.

Μάθετε πώς το Δίκτυο καθοδήγησε τη φινλανδική OiOi προς τη διεθνή επιτυχία.

Οι σύμβουλοι του Δικτύου διασφαλίζουν ότι οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες να προσελκύσουν επενδυτές και μπορούν να έχουν πρόσβαση στις σωστές πηγές χρηματοδότησης για να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε εμπορικές επιτυχίες.

Μάθετε πώς το Δίκτυο βοήθησε την ισπανική Life Length να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για να αναπτύξει την πρωτοποριακή τεχνολογία της.

Χάρη στην τεχνογνωσία και τη δωρεάν υποστήριξη του Enterprise Europe Network, 525 επιχειρήσεις λαμβάνουν εξειδικευμένη καθοδήγηση και εκπαίδευση κάθε μέρα. Το Δίκτυο τους βοηθά να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της ενιαίας αγοράς της ΕΕ και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνείς αγορές πέρα από την Ευρώπη.

Μάθετε πώς το Δίκτυο υποστήριξε την ολλανδική Beefy Green στην εύρεση κατάλληλων επιχειρηματικών συνεργατών, και πώς βοήθησε την ιρλανδική Achill Oysters να μεταφέρει τις δραστηριότητές της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γιατί να ζητήσετε υποστήριξη από το Enterprise Europe Network;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιχειρήσεις που επωφελήθηκαν από την υποστήριξη του Δικτύου. Επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής έρχονται στο Δίκτυο για να βρουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη με αποδεδειγμένη ιστορία στην υποστήριξη επιχειρήσεων με διεθνείς φιλοδοξίες.

 

Θέλετε να δείτε περισσότερες ιστορίες επιτυχίας; Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Δείτε επίσης τις πρόσφατες ιστορίες της ελληνικής κοινοπραξίας εδώ.