e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ GIFT 2.0. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – LOGISTICS ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ)

Δημοσιεύθηκε στις 11/12/2015 14:19

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια του προγράμματος «Greece-Italy Facilities for Transport and Logistic 2.0» (Ελλάδα – Ιταλία Παροχές για Μεταφορές και Εφοδιασμό 2.0) με το ακρωνύμιο GIFT 2.0 (IPA–Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ” 2007-2013), διοργανώνει την Τελική Εκδήλωση στις 14 Δεκεμβρίου 2015 στις 13:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5ε), στα Ιωάννινα.  

Κύριο Θέμα της Εκδήλωσης αποτελεί η Παρουσίαση των Πιλοτικών Εφαρμογών (Μεταφορές – Logistics και Επιβάτες) του Έργου GIFT 2.0. από τον κ.Κωνσταντίνο Χανιώτη, (ΤΕΛΕΝΑΒΙΣ ΑΕΕ).

Το έργο GIFT 2.0 "Greece-Italy Facilities for Transport 2.0" στοχεύει στην ανάπτυξη της γεωγραφικής περιοχής Αδριατικής-Ιονίου στην Απούλια και στις ελληνικές περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με την βελτίωση των μετακινήσεων επιβατών και αγαθών.

Το έργο ταυτοποιεί 27 κυκλοφοριακούς κόμβους ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ιταλία (λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων, σιδηροδρομικούς σταθμούς), οι οποίοι θα συνδέονται μέσω της πλατφόρμας GIFT 2.0 και του http://mobilita.regione.puglia.it/.

Όλοι οι στόχοι πραγματοποιούνται μέσω μίας μεθοδολογικής προσέγγισης που βασίζεται στην ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, την ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ και τις ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.