e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 84η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 07-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.

Δημοσιεύθηκε στις 03/07/2019 10:44

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετέχει με Περίπτερο και

προσκαλεί τις Επιχειρήσεις-Μέλη του

στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 07-15 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «84η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί 07-15 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ΔΕΘ είναι ένα 9ήμερο πολυγεγονός με περισσότερους από 1.000 εκθέτες και περίπου 300.000 επισκέπτες, καθώς επίσης και ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χώρας, από το 1926. Η ΔΕΘ, κατέχει τον πολύτιμο τίτλο του μεγαλύτερου και σημαντικότερου διοργανωτή εκθέσεων, συνεδρίων και λοιπών γεγονότων στη Ν.Α. Ευρώπη.

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια δίνοντας μεγάλη έμφαση στις νέες τεχνολογίες (Τεχνητή Νοημοσύνη, Robotics, Big Data, Internet Of Things, κ.α.), ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία. Οι επιμέρους ενότητες της 84ης ΔΕΘ καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο σχετικά με την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια, την ομορφιά, την γαστρονομία, την καινοτομία, κ.α., με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις, και με Ημέρα αφιερωμένη στα Επιμελητήρια, με διάφορες εκδηλώσεις και γεγονότα, καθώς επίσης και Ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Μία ακόμη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη, την Ινδία, που αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, προσελκύει η ΔΕΘ ως Τιμώμενη Χώρα για την διοργάνωση του 2019. Η Ινδία πήρε τη «σκυτάλη» από τις ΗΠΑ για να προσθέσει το δικό της «στίγμα» στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας. Η σύσφιξη των οικονομικών, εμπορικών, επενδυτικών, αλλά και πολιτιστικών επαφών ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ινδία, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συμμετοχής της Τιμώμενης Χώρας στην 84η ΔΕΘ. Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στις δύο χώρες και στο πλαίσιο αυτό Ινδικές Επιχειρήσεις και Φορείς θα συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ και θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες Ελληνικές Επιχειρήσεις. Δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη συμμετοχή της Ινδίας ως Τιμώμενης Χώρας στην ΔΕΘ, οι μακρές ιστορικές και πολιτισμικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά και οι διμερείς εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις, θα γνωρίσουν νέα μεγάλη ώθηση στην 84η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2019.

Εκτός από την Ινδία όμως, περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες ξένες συμμετοχές, από χώρες όπως η Τουρκία, οι ΗΠΑ, η Κίνα, το Ιράν, η Ιταλία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Αίγυπτος, κ.α., οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες, τις τέχνες και τον πολιτισμό τους. Η έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:

  1. Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2019.
  2. Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100,00€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.
  3. Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας,  το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 84η ΔΕΘ στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 15.07.2019 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κο ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ / κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ

(Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589, Φαξ: 26510.25179,
e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr )