e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΜΒΑ) ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ IST

Δημοσιεύθηκε στις 06/11/2019 11:46

Σας ενημερώνουμε ότι το IST προσφέρει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην περαιτέρω επιμόρφωση, ανάπτυξη και αναβάθμιση των προσόντων των στελεχών των εταιρειών – μελών σας και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του IST, προσφέρουμε στις εταιρείες–μέλη σας (ιδιοκτήτες, εργαζομένους και μέλη των οικογενειών τους) προνομιακή έκπτωση 30% επί των διδάκτρων, για την εγγραφή στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ΜΒΑ», που διαμορφώνει το κόστος από 9.300€, αρχική τιμή, στα 6.500€ τελικό κόστος.

Το πρόγραμμα ΜΒΑ προσφέρεται στις εγκαταστάσεις του IST στο κέντρο της Αθήνας (ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό «Συγγρού-Φιξ») και σε συνεργασία με το European International University, με έδρα στο Παρίσι.  Το παραπάνω πρόγραμμα προσφέρεται στα ελληνικά, έχει διάρκεια 1 έτος συμπεριλαμβανομένης της πτυχιακής. Η αξιολόγηση των μαθημάτων γίνεται με υποβολή εργασιών ανά μάθημα.  Με την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης οι απόφοιτοι θα λάβουν τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που εκδίδεται απ’ ευθείας από το συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο European International University.

To πρόγραμμά μπορεί να σας προσφέρει και εξ ’αποστάσεως, μέσω της ειδικής εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας και, εφόσον το επιθυμούν οι εγγεγραμμένοι, με παρουσία τους στο ίδρυμά μας, μία ημέρα τον μήνα, την οποία από κοινού μπορούμε να ορίσουμε.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γιάννη Μηναδάκη, Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (min@ist.edu.gr) και  με τον κ. Γεώργιο Τσέγκα (g.tsegkas@ist.edu.gr) στο Γραφείο Επικοινωνίας και Marketing,  τηλ. επικοινωνίας 210 4822222.