e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΈΚΘΕΣΗ 8Η MEDWOOD – ΞΥΛΟ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, 1-4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ METROPOLITAN EXPO – ΑΤΤΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε στις 24/03/2022 13:09

 

Έκθεση

8η MEDWOOD – Ξύλο – Σχεδιασμός – Τεχνολογία

Χρόνος Διεξαγωγής

1-4 Απριλίου 2022

Χώρος Διεξαγωγής

Metropolitan Expo – Αττική (Κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος)

Διοργανωτής

MΕDEXPO Α.Ε.

Στόχοι Έκθεσης

Μετά την επιβεβλημένη αναβολή της Medwood τόσο το 2020 όσο και το 2021, λόγω του κορωνοϊού, η κορυφαία έκθεση στον κλάδο του ξύλου επιστρέφει με νέο αέρα τον Απρίλιο του 2022.

Η επιτυχία της διετούς έκθεσης το 2018 είχε αυξήσει τις προσδοκίες για αυτή του 2020, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε τότε να προβλέψει τον αστάθμητο παράγοντα που ακούει το όνομα Covid 19. Η πανδημία έβαλε απότομο φρένο σχεδόν σε όλες τις αγορές του πλανήτη, πόσο μάλλον στις εκθέσεις, η ουσία των οποίων είναι η δια ζώσης επαφή. Με τον εφιάλτη να μπαίνει σταδιακά και σταθερά στο περιθώριο, τα μεγάλα εμπορικά events, ανάμεσα τους και η Medwood, ετοιμάζονται για την επιστροφή τους σε μία εποχή που φαντάζουν πιο απαραίτητα από ποτέ λόγω του restart που γίνεται στις αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κορυφαίες εταιρείες του κλάδου επιστρέφουν με το άνοιγμα της αγοράς ακόμα πιο δυναμικά, μιας και λόγω των έκτακτων καταστάσεων που αντιμετωπίσαμε όλοι έρχονται αντιμέτωπες με νέες προκλήσεις καθώς και αυξημένες απαιτήσεις από τους πελάτες τους. Στο πλαίσιο αυτό δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην Medwood εκφράζοντας την πρόθεση τους να εκθέσουν στην 8η διοργάνωση τις νέες τεχνολογίες και τα καινοτόμα υλικά τους. Γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η Medwood που καλύπτει διαχρονικά τις ανάγκες του κλάδου αποτελεί βασικό πυλώνα τόσο της εξέλιξης του χώρου όσο και της ελληνικής οικονομίας.

H διοργανώτρια εταιρεία MΕDEXPO Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους εμπλεκομένους (εκθέτες, επισκέπτες και εργαζόμενους) και σε συνεργασία με το πιστοποιημένο με Covid Shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων. Με τις προσδοκίες να είναι αυξημένες, αλλά και τις συνθήκες να είναι ευνοϊκές αναμένεται να είναι μια επιτυχημένη χρονιά όσον αφορά τις κατασκευές και την εκπόνηση κι εξέλιξη μεγάλων τεχνικών έργων.

Η Medwood αποτελεί το ιδανικό πεδίο για τον κάθε επαγγελματία που θέλει να εκθέσει σε ένα ευρύ και στοχευμένο κοινό, όλα τα νέα προϊόντα του, αλλά και τις νέες τάσεις του κλάδου ξύλου και επίπλου. Κάθε Medwood αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα για την άμεση επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών για τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και οτιδήποτε αφορά τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και τις νέες τάσεις στις τεχνικές δόμησης με ξυλεία.

<h5 style="text-align: justify;"> Με έμφαση στην εξωστρέφεια

Η Medwood καλύπτει με εξαιρετικό τρόπο το κενό στις προσπάθειες εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας όλους τους κατάλληλους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου, μέσω των οργανωμένων επισκέψεων δυνητικών αγοραστών και επενδυτών.

<h5 style="text-align: justify;"> Στο επίκεντρο η ξενοδοχειακή αγορά & ο τουρισμός

Ο τουρισμός και κατ’ επέκταση η ξενοδοχειακή αγορά αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής οικονομίας. Για το λόγο αυτό η Medwood δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και προβολή του ξενοδοχειακού κλάδου μέσω εκτεταμένων συνεργασιών με φορείς του τουρισμού και της φιλοξενίας!

 

 

 Κατηγορίες Εκθεμάτων

 • Υλικά Επιπλοποιίας
 • Κουζίνες
 • Διακοσμητικές Επιφάνειες
 • Πόρτες
 • Ξύλινα Κουφώματα
 • Πατώματα
 • Στέγες
 • Πέργκολες
 • Ξύλινες Σκάλες
 • Ξύλινα Σπίτια
 • Μηχανήματα-Εργαλεία
 • Ντουλάπες

Πληροφορίες

https://www.medwood.gr

MEDEXPO Α.Ε.

Ώρες προσέλευσης του κοινού: 11.00 – 20.00

Metropolitan Expo

Συμμετοχή – Επικοινωνία:

MEDEXPO Α.Ε.:
Δοϊράνης 65 , 11363 Αθήνα
210 2931011

info@medwood.gr
https://www.medwood.gr
 


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Enterprise Europe Network – Hellas
κα Άννα Ζέρβα
Δ/νση: Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ.: 26510 76589
email:   enterprise-europe@cci-ioannina.gr
website: www.cci-ioannina.gr , www.enteprise-hellas.gr