e-Επιμελητήριο - για ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και πληρωμές συνδρομών χωρίς αναμονή

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 86η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

Δημοσιεύθηκε στις 18/07/2022 13:34

 

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

προσκαλεί τις Επιχειρήσεις-Μέλη του να συμμετέχουν

στο Περίπτερό του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί 10-18 Σεπτεμβρίου 2022.

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Μετά την επιλογή της Ελλάδας ως κεντρικού σημείου αναφοράς στην 85η ΔΕΘ με την ευκαιρία και του εορτασμού της επετείου των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, στην 86η ΔΕΘ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έρχονται να δώσουν εκ νέου διεθνές περιεχόμενο στον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας. Η εν λόγω συμμετοχή επιβεβαιώνει τη στρατηγική εξωστρέφειας της ΔΕΘ-Helexpo, που αναζητά με συνέπεια και συνέχεια νέους δρόμους δικτύωσης για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, η φετινή διοργάνωση εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που αναδεικνύουν το εύρος και τις εφαρμογές της στην ελληνική αγορά.

Ταυτόχρονα, εμπλουτίζει τις εκθεσιακές της ενότητες με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση, ενώ προετοιμάζει το καθιερωμένο HELEXPO FORUM – τη συνεδριακή πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας.

Παράλληλα με τις πολυποίκιλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που απαρτίζουν τη διοργάνωση, η ΔΕΘ θέλοντας να αποτίσει τη δέουσα τιμή στη μνήμη των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, προετοιμάζει ένα πρωτότυπο οπτικοακουστικό θέαμα αφιερωμένο στην ιστορία της «Μεγάλης Προσφυγιάς» προς τη μητέρα πατρίδα.

Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:

  1. Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2022.
  2. Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100,00€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.
  3. Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας,  το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 86η ΔΕΘ στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 22.07.2022 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
(Δ/νση : Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.: 26510.76589,
e-mail: enterprise-europe@cci-ioannina.gr , Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr )

 

Την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να την βρείτε και εδώ:

www.cci-ioannina.gr/userdata/Articles/9/4/947/aithsh-symmetoxis-deth-2022a.docx